| BİLEŞİMİ | w/w |
|---|---|
| Toplam Azot (N) | % 18 |
| Amonyak Azotu | % 3,4 |
| Nitrat Azotu | % 6,3 |
| Üre Azotu | % 8,3 |
| Nötral Amonyum Sitrat ve Suda Çözünür Fosfor Pentaoksit (P2O5) | % 9 |
| Suda Çözünür Fosfor Pentaoksit (P2O5) | % 9 |
| Suda Çözünür Potasyum Oksit (K2O) | % 27 |
| Suda Çözünür Bakır (Cu) EDTA ile Şelatlı | % 0,01 |
| Suda Çözünür Demir (Fe) EDTA ile Şelatlı | % 0,1 |
| Suda Çözünür Mangan (Mn) EDTA ile Şelatlı | % 0,02 |
| Suda Çözünür Molibden (Mo) | %0,001 |
| Suda Çözünür Çinko (Zn) EDTA ile Şelatlı | % 0,01 |
| EDTA şelatının stabil olduğu pH aralığı (Cu, Fe, Mn, Zn): | 3 - 9 |
NPK Gübresi Harmanlanmış
özellikle meyve ve küçük çekirdekli meyvelerin evreleri için uygundur. Çiçek gövde güçlendirilmesinde de kullanılabilir. Damlama ve yapraktan uygulanabilir.
| UYGULAMA ŞEKLİ, DOZU VE ZAMANI | |||
|---|---|---|---|
| BİTKİ | DAMLAMADAN (kg/1000 m²) | YAPRAKTAN (g/100L Su) | UYGULAMA |
| Sebzeler (Domates, Biber, Salatalık, Patlıcan, Kabak, vb.) | 3 - 5 | 200 - 300 | 7 - 8 gün ara ile |
| Patates, Soğan, Lahana, Havuç, Kabak | 2 - 4 | 200 - 400 | 10 - 20 gün ara ile |
| Kavun, Karpuz | 3 - 5 | 200 - 300 | 7 - 8 gün ara ile |
| Tütün, Mısır, Şeker Pancarı, Pamuk | --- | 250 - 450 | 10 - 15 gün ara ile |
| Narenciye ve Meyve Ağaçları | 3 - 5 | 200 - 400 | 10 - 15 gün ara ile |
| Bağ | 2 - 4 | 200 - 400 | 10 - 15 gün ara ile |
| Zeytin, Fındık | 2 - 4 | 250 - 350 | 10 - 15 gün ara ile |