Bakırlı Gübre Çözeltisi (Bakır Sülfat İçerikli)
UYGULAMA ŞEKLİ, DOZU VE ZAMANI | |||
---|---|---|---|
BİTKİ | DAMLAMADAN g/1000 m² | YAPRAKTAN ml/100L Su | UYGULAMA |
Sebzeler (Domates, Biber, Salatalık, Patlıcan, Kabak, vb.) | 500 - 600 | 100 - 150 | İhtiyaca göre 2-3 uygulama |
Yumuşak ve Sert Çekirdekli Meyveler | 500 - 750 | 150 - 200 | Çiçek öncesi, kışa hazırlık dönemi ve ihtiyaca göre |
Kavun, Karpuz | 400 - 600 | 100 - 150 | İhtiyaca göre 2-3 uygulama |
Endüstri Bitkileri (Şeker Pancarı, Patates, Mısır, Ayçiçeği, vb.) | 100 L su ile 100-200 g | 100 L su ile 100-200 g | ihtiyaca göre 1-2 uygulama |
Narenciye ve Meyve Ağaçları | 500 - 750 | 150 - 200 | Çiçek öncesi, kışa hazırlık dönemi ve ihtiyaca göre |
Bağ | 500 - 750 | 150 - 200 | İhtiyaca göre 2-3 uygulama |