ÜRÜNLERİMİZOrganik GübrelerRiNOMiN

BİLEŞİMİ w/w
Toplam Organik Madde % 50
Organik Karbon (C) % 25
Organik Azot (N) % 8
Serbest Aminoasitler % 8
pH Aralığı 5 - 7

RiNOMiN

Hayvansal Menşeli  Amino Asit İçeren Sıvı Organik Gübre

 



UYGULAMA ŞEKLİ, DOZU VE ZAMANI
BİTKİ DAMLAMADAN L/1000 m² YAPRAKTAN ml/100 L su UYGULAMA
Sebzeler (Biber, Domates, Patlıcan, Salatalık vb.) 0,5-0,6 150-250 Dikimden 15 gün sonra, çiçeklenme öncesi, meyve tutumu, meyve büyütme ve olgunlaşma döneminde
Endüstri Bitkileri (Ayçiçeği, Kolza, Şeker Pancarı vb.) 0,5-0,6 100-200 Gelişme başlangıcında 15 gün ara ile 2-3 uygulama
Yumrulu Bitkileri (Patates, Sarımsak, Soğan) 0,4-0,5 75-150 Yumruların oluşmaya başlamasından sonra her 15-20 günde bir
Kabak, Karpuz, Kavun 0,5-0,6 150-250 5-6 yapraklı iken, çiçeklenme öncesi, meyve tutumu sonrası, meyve büyütme ve olgunlaşma dönemi
Çilek 0,5-0,6 150-250 Çiçeklenme öncesi ve sonrası, üretim sezonu boyunca 15-20 günde bir
Muz 0,75-1 200-250 Doğum öncesi, meyve büyütme ve olgunlaşma döneminde
Narenciye (Greyfurt, Limon, Mandalina, Portakal) 1-1,5 200-300 Vejetatif gelişme ve çiçeklenme öncesi; meyve büyütme döneminde
Badem, Fındık, Zeytin 0,75-1 200-300 Çiçeklenme öncesi, meyve büyütme dönemi, meyve renk değişimi esnasında ve hasattan sonra onarım amaçlı
Bağ 1-1,25 250-300 Çiçeklenme öncesi, taç yaprakları döküldüğünde ve meyvelerin renk değişim dönemlerinde
Yumuşak Çekirdekliler (Armut, Elma) 0,75-1 200-300 Çiçeklenme öncesinde, taç yapraklar döküldüğünde, meyve büyütme döneminde
Taş Çekirdekliler (Erik, Kayısı, Kiraz, Şeftali) 0,75-1 200-250 Çiçeklenme öncesinde, taç yapraklar döküldüğünde, meyve büyütme döneminde